Post by amerintwotpho on Mar 5, 2022 5:14:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dota Plus Total ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dota Plus Total IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање бесконачних кључева ▞▞▞
▞▞▞ Dota Plus Total 2022 version ▞▞▞
молимо вас да ажурирате у року од САТИ .не дана након ажурирања верзије Дота 2 ..такође бирач бројача треба да има трајање битке, јер 5 подржава &амп;гт; 5 језгара за 10 минута .и може завршити игру у року од 15-20 минута .. Поштујте хероје Цоре-Суппортс
Одлична апликација за дота буилд с
То је лепа апликација, али је потребно предуго да се ажурирају ажурирања 7.24б
Још увек нема ажурирања за 7.28.. Без ажурирања његове бескорисне апликације.
Dota Plus Total Забава sckt
Апликација се стално руши
Није ажурирано
За почетак ово је закон, нема ништа боље. Браво!
Лол, ове апликације раде савршено пре ажурирања, сада морамо да преузмемо и инсталирамо другу апликацију да бисмо користили „нове“ функције ове апликације која је већ инсталирана у претходној верзији. Сада ћу га деинсталирати.
Прилично је добар, али има доста правописних грешака и много контрапикова није попуњено такооооо да
Dota Plus Total Zabava dvut
Зашто не ажурирате ову апликацију?
Зашто када сада отворим ову апликацију, увек бирам да пријавим? Ова апликација више не ради на мом телефону. Мислим да је грешка. Како то поправити?
Пратите нову закрпу 7.00 сада
Једна од најлепших апликација за Дота 2 до сада. Међутим, изгледа да је недовршена. Штавише, предложио бих режим персонализације где се заправо могу уређивати контра хероји и слично. Како сада изгледа. Мало је бољи од дотабуффа
Ово је најбољи водич за разумевање како да користите и повежете способности хероја и предмете прикладне за сваког хероја. Помогло ми је да само зајебавам непријатеље од самог почетка игре до краја ☺
Пристојан
Dota Plus Total Zabava ruye
Ово је добра апликација ускоро ажурирање??
Застарела апликација, али је била сјајна, управо је почела дота око 4 дана и ова апликација је толико помогла, молим вас наставите да ажурирате ову апликацију јер је заиста сјајна и заиста је од помоћи
Payback 2 - Champ De Bataille Arcade mnv
потребно је ажурирати најновију верзију Дота
Леп дизајн. 5 звездица за исправљање неких граматичких проблема. Још увек немате савете за Еартх Спирит?
Може ли се направити неке игре унутра??!!
Ставите ставке и предлоге за израду за сваког хероја.... не жалите се, већ предлажете.. ти... бтв волим ову апликацију
Споро ажурирање
Каиасгсавспа
Стално се руши и добија грешку на серверу
Изгледа као одлична апликација, али се неће преузети због грешке 495
Ок, хвала на ажурирању, чак сте убацили нове ставке и ажурирали савете, па чак и додали оне у Дарк Виллов и Панголиер. Једина ствар која ми није баш пријатна су контрапикови, али коришћење вештина, временско подешавање нивоа и предмети који супротстављају херојима, разумљиво је да бих могао помислити да неки бројачи заправо нису бројачи. Шта је ваша основа за контрапицкинг, рану игру без предмета? Ниво 25 нема ставки? Или нешто друго? У сваком случају, не могу очекивати да водич буде 100% тачан.
Предлажем да ставите појмовник који садржи најчешће коришћене термине у узорку ДотА2 АоЕ, Лифестеал, камп слагање итд.😁 Можда би било од велике помоћи разумети такве терминологије!
Ова апликација је тако бескорисна. Сваки пут када отворим апликацију она се само гаси. Покушао сам да то пријавим и програмерима, али они се неће ни трудити да поправе ову грешку. Прошло је скоро 3 месеца како покушавам да користим ову апликацију.
Није ажурирано да би укључило било коју од недавних промена. Избрисао сам га пре 6 месеци и само проверио да је још увек датирано
Dota Plus Total Розваги glsz
Корисна апликација, али НИЈЕ АЖУРИРАНА!!!
Ова апликација је сјајна. Све што сада треба је да вас обавести о модификаторима напада које сте додали и како они међусобно делују.
Не могу чак ни да се пријавим у апликацију
Dota Plus Total Entretenimento uqz
Здраво дев..у реду је да имате рекламе јер то није цео екран који покрива цео кориснички интерфејс и искачући када читате ставку или градите ставке..ја ово кажем да можете имати новац који може да ажурира/ажурира ову апликацију.