Post by amerintwotpho on Mar 5, 2022 5:08:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Candy Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Candy Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje glitch tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Candy Run 2022 version ▞▞▞
Lubię go, bo ma cukierki i jest smaczny
Talking Tom Candy Run Arcade jdk
Kocham to!!!
ta gra jest bardziej grą, w którą grasz tylko dla zabawy lub dla zabicia czasu
Talking Tom Candy Run Arkadspel txyo
Ta gra jest niesamowita !! Uwielbiam odnawiać każdy sklep, w którym szop ukradł cukierki. Ta gra jest również bardzo relaksująca, mimo że jest grą biegową. Szczególnie lubię kolekcjonować słodycze. Strój z podziękowaniami7!!!
Definicja słowa kawaii
Polecam
Super gra dka dzieci
To coś w rodzaju Cookie Run Over Break
Bardzo mi się podobało.... Mogę po prostu płakać 🍬 łzy
zawieszka telefon
🧐😏🥺😚😙🤗.
Nienawidzę wszystkiego w tej grze, ponieważ za każdym razem, gdy pobieram, pobieram ją na mojego iPhone'a, ale sprawdziłem moje obserwacje, grałem ponownie, ale nadal nie pozwoliło mi grać
Podoba mi się, jak są różne postacie
Przepisuję, że ta gra jest bardzo dobra i oceniłbym tę pięciogwiazdkową. Polecam tę grę każdemu, kto lubi grać w Temple Run lub coś w tym stylu. Na początku go nienawidziłem, ale teraz go kocham. 🐮🐄🐄🐄🐎🐴🇦🇮🇦🇮🇦🇺💐🌸🕸💐.
super gra
dobra gra dla dzieci
UwU super apka UwU
Proszę🙌 nigdy nie pobieraj
Говорящий Том: за конфетами! Аркады jiq
Zawsze chcę grać w tę grę, ponieważ jest bardzo fajnie się gra...
Lubię cukierki, więc lubię tę grę
Za duzo reklama
ta gra jest tak fajna, że ją uwielbiam💞💖
Minęło tylko trochę czasu, chcę, abyś dodał nowy sklep ze słodyczami, ale przy okazji ta gra jest bardzo zabawna i bardzo zabawna
to nie działa, naprawdę chcę, żeby to działało
mama
MOGĘ WCIĄŻ GNIĆ SZOPA I PODOBNIE TA GRA
Daję Ci 4 gwiazdki beacos, musisz poczekać, aby biec po tym, jak to zrobiłeś Daję Ci 5 gwiazdek
Uwielbiam tę aplikację, to niesamowite, że możesz odblokować różne postacie, różne sklepy i inne rzeczy outfit7 jako niesamowite aplikacje, doskonała praca outfit7..👍👍👌
Asla6
TA GRA jest całkiem DOBRA
Bardzo fajna gra wszystko wszystkie wsze gry mi się podobają tylko nie inatalujcie Angeli
Woah fajne😎😎
Talking Tom Candy Run Arcade bdc
Gra bardzo fajna ale w 2019 mieuem 4 cukiernie
cóż, gra jest NIESAMOWITA!!! Lubię złodzieja, postacie, szczególnie Angelę z transformacją księżniczki. kocham to kocham
Wątpię, czy kiedykolwiek to przeczytasz, ale jeśli mógłbyś zmienić sterowanie lub mieć opcję, aby mieć je po jednej lub drugiej stronie, uwielbiam tę grę, jest mi po prostu tak trudno grać z brakiem lewej ręki i sterowaniem tak daleko od siebie. Wiem, że to dziwaczna prośba, ale mam nadzieję. Jest tak wiele gier, w które próbuję grać, ale nie mogę ze względu na sterowanie. ..Ta gra jest bardzo fajna Kocham ją i jest taka urocza i wszyscy musicie ją pobrać ta gra jest bardzo fajna ciekawa Bardzo kocham to kto ją stworzył Chcę dzięki dziękuję za stworzenie tej gry więc dziękuję bardzo i wszyscy musicie pobrać tę grę OK, powodzenia 🤗😁😁😁😁😀😀😀😊😊😊😊😊😊😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘
Wisi llllllllllllllllloooooooooooooootttttttt Naprawdę!!!!!!!😑😑
😘😘😘😘🥰.
Talking Tom Candy Run Arcade iwud
muy k up gytttt
ta aplikacja gadającego toma jest fajna, ponieważ ta aplikacja ma cukierki, ale bardzo ją lubię, ponieważ można w nią grać, gdy jesteś offline, jest naprawdę świetna ta aplikacja jest świetna, gdy wszyscy w nią grają, po prostu ją zainstalowałem dzisiaj, ponieważ nie próbowałem grać z nią dzisiaj ta gra jest naprawdę fajna, ale nie lubię gumy z szopami pracz, lubię tylko angela tom imbir hank i ben najbardziej nienawidzę gumy z szopów pracz😡 Uwielbiam również tę aplikację i dziękuję za stworzenie tej fajnej aplikacji dla twórców gier rozmawiających z Tomem Candy Run 💟❤.
Bardzo fajna gra, jeśli komuś się nudzi
Magic Tiles 3 Музика jax
trzeba być bardziej ulepszonym
Zabawka p Historia Świętego Mikołaja Zabawka historia
Xddd
Cześć mam na imię Maks.Ta gra jest bardzo fajna.
Sugerowała gra ;D
Gra jest ok, ale bardzo się zacina. Zainstalowałam ją drugi raz i tak samo jak przedtem, mocno się zacinała. Grafika jest urocza i ciekawy pomysł z cukierkami zamiast monet.
Fajna do gra