Post by amerintwotpho on Mar 5, 2022 4:53:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 8 Ball Pool ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 8 Ball Pool IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modifica multe taste ▞▞▞
▞▞▞ 8 Ball Pool 2022 version ▞▞▞
Cel mai bun joc de aplicații iubește asta
Nu mi se descarca
Vă mulțumim că nu ați dat cutii goale în permisul de biliard, de ce nu puteți crește cantitatea de monede și măcar puteți da o rotire de aur în permisul de biliard. Nu am niciodată o șansă de rotație de aur nicăieri. Încerc din răsputeri să măresc monedele, dar mi-a devenit foarte dificil. de ce pierd mai mult și primesc mai puțin.
Bun
8 Ball Pool İdman qvi
Joc bun pentru început, apoi a devenit greu ca naiba. Meciul vs este un pic nedrept. Mergând 50k față de un nivel 80 în timp ce sunt doar nivelul 14 mi se pare puțin prea intens. Este ca un începător împotriva unui profesionist, bineînțeles că toată lumea știe cine va câștiga smh.
Distracție, dar se pare că legile fizicii sunt supuse capriciilor scriitorilor. Priviți... Veți vedea computerul cum vă face snooker sau zgârie în situații imposibile.
destul de interesant pentru omorât timpul . După ultimul update nu mai încarcă evenimentele
8 Ball Pool スポーツ rpq
Experiență teribilă, jucam un joc, de fiecare dată când jucam o minge, aplicația a încercat să se actualizeze singură, când este deja actualizată la ultima sa versiune, așa că un joc pe care urma să-l câștig, l-am pierdut pentru că am ieșit de la masă. se juca și mult prea multe reclame, tot timpul încercând să mă facă să cumpăr lucruri. Un joc foarte prost, așa că nu-mi oferă altă opțiune decât să dezinstalez acest joc.
îmi arată „conexiunea este lentă” în meciuri, în timp ce am un wifi bun și pierd jocurile din cauza asta, remediați acest lucru, vă rog.
Acest joc este distractiv, dar chiar încearcă să insulte inteligența utilizatorilor săi. Fizica mișcărilor mingilor când sunt lovite. Este foarte clar că tacul are o structură de magnet care îl face să treacă în spatele bilelor pentru a ne împiedica să câștigăm corect, așa că vă cumpărăm funcțiile prezentate.
e cel mai smecher joc ,dar cand el nu a bagat nici o minge si tu o mai ai pe aia neagra fix atunci intra si aia alba (si pierzi)
nu inteleg care e faza de a se schimba steagul odata la ceva timp, si nu mai inteleg rolul celor 15 cutii dupa pool pass, fara sa platesti ceva jocului sunt inutile! si am mai observat ca toata India si tot Pakistanul sunt pe acest joc, plus ca n.ai sansa sa castigi vre.o partida inpotriva lor., din senim bila alba se duce direct in gaura, si gata ai pierdut! e cam suspecta treaba!!!!!
Un joc foarte slab nu îi pot face update și din cauza asta am pierdut 10k
De ce pui mei ma tot scoate din joc? Era bun candva,dar acum.. Rezolvati aceasta problema,va rog pentru ca imi plac mult acest joc
nu prea bun
Roxi
În mod normal, aș spune cât de grozav este acest joc. Dar cu această nouă actualizare, nu pot vedea indiciile nicăieri. Arată componentele mele ca fiind ale mele. Am o senzație amuzantă că lucrurile pe care le câștig nu vor rămâne, pentru că nu au probleme. Vă rugăm să reparați.
E nasol, de fiecare dată când joc Cairo sau mai sus, mă deconectează de la joc, făcându-mă să pierd, conexiunea mea este puternică și nimeni altcineva nu este conectat trebuie să repar asta, mi-am pierdut deja toate monedele pentru că primesc mereu și văd mulți oameni plângându-se cam la fel
Cam multe erori gen dispar monede din stash-ul tău, la ruleta parcă ai avea limita la 500, uneori când câștigi nici nu îți dai monedele câștigate. Recent mi-au dispărut 10.000 monede🙄 Fells bad man👎
8 Ball Pool กีฬา xyrz
La naiba, nu pot număra de câte ori m-am întâlnit cu un jucător asemănător unui trișor în care lovește la întâmplare, dar totuși ajunge să tragă o minge continuu până când câștigă, fără să mă lase să-mi țin tacul măcar o dată, am crezut că sunt jucători experți. dar cu cât întâlnesc mai mulți astfel de jucători, nu mă pot abține să nu mă gândesc dacă există niște trișori sau idk. și la naiba cu pauză publicitară, nici nu ar trebui să se numească pauză, doar mă adaugă la stres, omule🙄
Destul de ok
Vreau sa bag bani in joc
Salut daca am luat ban , cum pot sa imi recuperez contul ?
Am avut probleme tolerabile cu jocul în trecut, dar nu a fost nimic pe care nu l-am putut ignora. Acum, deși sunt destul de sigur că am permisiunea de biliard, jocul spunea astăzi că nu am. Am primit azi chitanța pentru încercarea de a achiziționa permisul de pool low cost și jocul încă spune că nu am unul! Ma simt absolut dezamagita si dezamagita!!!!
Sunt supărată, nu te recunoaște uneori și te face să o iei de la capăt! Ridicol, cu totul ridicol, mai ales dacă îi plătești!
8 Ball Pool Sport rvxn
😋
Acest joc este distractiv la început. Cu cât pariezi mai mult, cu atât te vei confrunta cu adversari mai puternici. Nu a fost distractiv pentru că pierdeam multe. Matchmaking-ul este dezechilibrat.
Hit & Knockdown Sport ken
Joc distractiv și provocator. O grămadă de ferestre pop-up care oferă „oferte” fără de care m-aș putea descurca. În afară de asta, cu siguranță merită verificat.
Sunteți niște nesimțiți am făcut un transfer de monezi pe contul meu și mi-ați luat 1M de monezi sa va fi rușine să-mi dați o avertizare nu să vă luați ca nu ați muncit voi să vă faceți jegurilor este un joc bun și frumos. cu reguli de cacat🖕
8 Ball Pool Спортивные игры ikhy
E un joc distractv
Eram în mijlocul unui turneu foarte scump și jocul începe să se întrerupă spunând că am nevoie de o actualizare. Nu doar că a întrerupt jocul, dar M-a dat afară din el și mi-am pierdut monedele. Îmi vreau monedele înapoi!
de luni bune incerca sa castige un tac bun da r nu mi la data ei nu va dau 5 stele 🤬🤬🤬💩💩💩👎👎👎🖕🖕🖕