Post by amerintwotpho on Mar 5, 2022 4:41:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Coin Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Coin Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povećanje resursa ▞▞▞
▞▞▞ Coin Rush! 2022 version ▞▞▞
Dajem joj 3 zvjezdice 🌟🌟🌟 jer je dobro, ali neki nivo je tako težak 🤭🤭
kada pogledate sliku, ne izgleda kao ono što očekujete, ali kada igrate to je awsome novčiće koje ne možete promijeniti, ali to je kao da pokušavate staviti novčić u izumitelj matine, ali ga ispustite. super je pa preuzmite ovu igru odmah!(^^)😶
Oglasi su malo prečesti u ovoj igrici. Osim toga, sviđa mi se, ali bih volio vidjeti mehaniku prevrtanja. možda to implicirati u buduću instalaciju? To bi povećalo koliko ljudi igra igru. Također odaberite manje prepoznatljiv font za svoje izbornike. Prepoznao sam jedan od fontova iz Call of Duty (Black ops 2), a znam da će i mnogi drugi.ovo je više bila 'napomena za razvojne programere', a ne stvarna recenzija. fuj.
Mnogo reklama i igra postaje dosadna vrlo brzo
Dobro je, ali reklame ga uništavaju kao da je to moj problem, kao ako razumiješ, jednostavno ga ažuriraj kao što radi minecraft
Ovo je tako nevjerojatna igra da mislim da biste trebali staviti povećanje brzine ili usporeno što bi bilo super. Nastavite sa dobrim radom😀 Hvala vam što ste napravili tako nevjerojatnu igru koja mi pomaže da se oslobodim stresa kada sam ljuta.
Dobro je, ali stvar je u tome da je novčić preosjetljiv, prebrzo se kreće, a igra čak i nema postavke, također je pretvrda lvl 1 bi trebao biti lvl 10! Imao si sreće da sam ti dao barem 3 zvjezdice jer bih ti dao 1 😤😟
Volim igru, ali kontrole su malo zeznute, i ako ne budete oprezni, pasti ćete s ruba.
dobar je, nema previše oglasa, preporučam ga.
Nije losa
Zapravo mi se jako sviđa ova aplikacija, ali je tako greška. Bilo je stvarno teško kontrolirati novčić
Dobra igra. Kontrole bi ipak mogle biti bolje.
Jednostavno mi se sviđa i ovo je jard lako i normalno, dat ću mu 5 hvala za tu nevjerojatnu igru!!
Dosadna igra, nekako uspijeva zaostati. Upravo ono što biste očekivali od aplikacije za oglašavanje na instagramu. Razine bez mozga s lošim kontrolama uzrokuju da ova igra postane jako dosadna nakon razine 5. Nema smisla pobijediti razine osim gledanja reklama za druge igre (koje su mnoge i česte) Jedina druga "nagrada" su različiti novčići možete koristiti, što možete vidjeti samo iz kuta kada napravite oštre zavoje ili ako izgubite, prevrnite se. Igra je hvatanje novca, ne gubite vrijeme
ova igra je dobra, ali dodaje mnogo toga
To je stvarno zabavna igra, ali kad ja kontroliram, teško je to je kao jedna mala pogreška. Umirem kao stari, popravi kontrolere
dobra ideja za igru, ali razine su prekratke, a reklame previše.
Coin Rush! Árkádjátékok nuh
Sjajna igra, ali je teško kontrolirati novčić
Neke razine su koje ne možemo kontrolirati, ali to je igra uma
Tako je teško igrati i pobijediti!
Zabavno je, ali ljutim na to je prilično izazovno i teško je 😅
igra je zabavna, ali postoji način na mnogo oglasa da bude zabavna. pomalo smiješno kako su igre danas s oglasima.
Logická hra Strategie qef
Ova igra je jednostavno dosadna, možda ćete shvatiti kako sam nakon 50 pokušaja došao do razine 2. Nisam mogao kontrolirati novčić i kretao se križić i križić. Najgora igra ikad.
Igra je prilično sjajna, međutim određene razine doslovno ograničavaju novčiću da prođe određenu strukturu u igri. Dakle, u osnovi biste mogli zaglaviti na razini, definitivno frustrirajuće.
Nije dobra igra :tati igra💩💩 40 razina je tako teška tako teška i tati💩😂🤢🤮😡 novčić vidi naš pravac i pogodi ima toliko reklama u njemu💩💩💩💩💩💩💩💩 bila je to šala je dobro, ali ima toliko geleša😡 preuzmite ovu igru i uživajte u ovoj igrici
postoji nekoliko razina koje su nenadmašne. Nalazim se na 73. razini i zamka se zatvara prije nego što mogu proći kroz nju. prije nekoliko dana sam također zapeo na razini 73 jer je lopta svaki put blokirala put. danas kada sam otvorio aplikaciju, razina je bila potpuno drugačija, ali još uvijek nenadmašna
Razine su nasumične, smrzava se nakon nekoliko minuta
Još uvijek igram ovu igru i još uvijek gubim razum jer je ova igra teška
ova igra ima puno bugova, novčić se zaglavi u zemlji i postoji nekoliko situacija koje je nemoguće proći. Inače je igra zabavna za igranje
Vrlo je zarazna, postoji samo jedna zamjerka. Vrlo je zadovoljan oglasom, popravite ovo
Ocijenio bih ovo s 5 zvjezdica, ali nakon svakog kruga dolazi do dodavanja i teško je kontrolirati novčiće, ali u cijeloj igri je stvarno zabavna, kao da sam završio s rundom pa reklamom.......... ................................................................ ............ Onda se priča pa okruglo pa reklama........................... ......................................... To se događa NAKON SVAKE KOLE ok ćao
Coin Rush! Arked ziym
Budite spremni proći kroz oglase od 30 sekundi na svakoj razini. OGLASI SU SMIJEŠNI. Bilo bi zabavno kada biste zapravo mogli igrati više od gledanja reklame.
SUPER DOdirljivo OSJETLJIVOST JE JAKO VISOKA I NE MOŽETE JE UTIŠITI....ZATO NEMOJ PREUZIMATI AKO NE STE DOBRO S VISOKOM OSJETLJIVOSTI...
Stvarno teške kontrole
Dobra je igra ali ima puno reklama od 30 sekundi....pa je razlog da date samo jednu zvjezdicu..
stvarno mi se sviđa, ali kad pobijedim ili izgubim, prikazuje se puno reklama, pa popravite to
evo prvog razloga zašto je ova igra 12 toliko je čudna i također je zaostala, ali bez 3 zvjezdice
Coin Rush! Arcade ffuv
vrlo dobra igra, razine imaju pravu razinu izazova, grafika je stvarno lijepa, kao i kontrole
Na razini 12 padajuće platforme su uvijek padale na način da nisam mogao ići lijevo desno ili centar što je činilo nemogućim
Dobra igra, ali ima nekih nedostataka. Novčić će pogoditi predmete s dosta prostora između njih.
Mrzim to!! Upravo sam ga skinuo i strašan je!!!! NE MOGU NI KONTROLIRATI NOVIC!! WOW OGLASA JE TAKO DOWNLOADBAIT..Oglasi traju vjecno i to je uzasno!! ... ... ... ... OVO NIKAD VIŠE NE IGRAM!!!! UGH!!
super
Dobra je igra jako dobra igra ali pas i ja padam, ali isto tako igra je jako dobra igra mi se sviđa ova igra 😊😊
Sjajna igra bez puno oglasa 😜
Stvarno je zabavno od vas kao što volite izazovne igre. Ali za moju preferenciju osobno mu dajem 3
Ima bilo kakvih reklama za ječam, i to može biti malo izazovno, ali zabavno.
Vau, to je super i nevjerojatno, ali bilo je preteško samo 80 posto ljudi. Može proći razine, to je vrlo teško i također sjajno
Ovo je dobra igra!!!!
Coin Rush! Arcade ywtk
Ne sviđa mi se jer nema nagiba telefona za naginjanje novčića i igra je nekako glupa
To postaje apsolutno nemoguće na razini 35.