Post by amerintwotpho on Mar 5, 2022 4:38:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Shooter 2 - Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Shooter 2 - Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod wiele wszystkich ▞▞▞
▞▞▞ Alien Shooter 2 - Reloaded 2022 version ▞▞▞
Świetna strzelanka izometryczna w starym stylu.
Świetna strzelanka bez zakupów w aplikacji.
Czy mógłbyś zresetować proces misji za każdym razem, gdy podnoszę rangę?
Dobra poprawa
Świetna gra, ale zawiesza się, jeśli jest tam zbyt wielu wrogów lub grasz zbyt długo.
Alien Shooter 2 - Reloaded Екшън nkll
Najlepsza strzelanka wszech czasów… fajna mechanika i atmosfera
to jest bardzo miłe, bardzo mi się podobało. jedna z moich ulubionych gier z dzieciństwa
Issa bardzo miła
Ograniczone wsparcie dla kontrolera (moje to Razer Junglecat)
Świetna gra, ale wymaga poprawy grafiki, znalazłem usterkę na pierwszym poziomie w miejscu helikoptera. Jedna prośba - prosimy o regularne aktualizacje 🌟🌟🌟🌟🌟
Alien Shooter 2 - Reloaded Ação otno
Potrzeba sekundy, aby dowiedzieć się, co się ogólnie dzieje, ale mam się świetnie! Z tym!
Jedna świetna gra
Niektóre misje zadań nie działają, chociaż słychać muzykę w tle, ale wszystko, co masz, to czarny ekran i nie możesz odtwarzać zadań.
Powodzenia strzelec 👑👌🏼🇮🇳🏅
Świetna gra z dzieciństwa
Crafting and Building સાહસિક khxl
Mam tę grę na moim komputerze i jest bardzo fajna. Teraz mam w telefonie o wiele więcej zabawy w podróży.
Zabawna gra
Tania i bardzo fajna do grania, postać czasami zacina się na losowych rzeczach na mapie, ale nie jest to zbyt uciążliwe
Huhu
Świetna gra!
Bardzo ciekawa gra. Grałem na PC lomg temu.
Bardzo lubię tę grę. Jest nostalgiczny, ale ma nowe funkcje. Przypomina mi również oryginalny, w który grałem na moim komputerze.Jest lepszy niż jego darmowy odpowiednik, Alien Shooter 2 - The Legend, ponieważ nie zawiera części do budowy broni, ale wymaga pieniędzy na zakup broni, chociaż ma tę wadę, że jest aplikacją premium, więc daję ci 4 gwiazdki.
Alien Shooter 2 - Reloaded Ação otno
Wow!!!!
Podoba mi się ten Alien Shooter. Jednak. Kiedy grałem w Misję Start. Robi się czarny i słyszę dźwięk. Czy możesz zbadać. Dziękuję Ci
Zabawna gra z niezgrabnymi kontrolkami, ale warta 7 $
W momencie pisania recenzji (04.08.2020) gra nie jest pełnoprawnym portem gry komputerowej. Bardziej jak działająca kompilacja projektu przygotowywanego do wydania. W porównaniu z grą z 2007 roku "port" ma następujące zmiany: 1. Wycięto cache z bajerami. Teraz wszystkie są wypełnione pieniędzmi 2. Interfejs bardzo różni się od oryginału, co moim zdaniem tylko pogarsza grę. Usunięto nawet pełne menu z odpowiednią ścieżką 3. Zmiany w rozgrywce dotyczące rpg i systemów walki
Ładne, ale czasami utknęła, nie może się ruszyć
Pełna gra, bez mikropłatności, zakupów aplikacji lub reklam. Po prostu rodzaj gry do obsługi i grania.
Świetna grafika, fajna rozgrywka i dobra różnorodność broni
Świetna gra!
Alien Shooter 2 - Reloaded Екшън nkll
🌟🌟🌟🌟🌟.
Bardzo dobre
O wiele lepiej niż oryginalna strzelanka z kosmitami 2. Zdobywanie broni, system ulepszania zarabiania pieniędzy to duży plus. Świetna gra, oświetlenie też jest przyzwoite.
Nostalgiczny z gier na PC....Mam wielką nadzieję na grafikę tak samo jak Alien Shooter 2 The Legend
Jestem codziennie jak 👍😐
Bardzo dobra gra 😀
Alien Shooter 2 - Reloaded Laga abkj
Musiałem zrzucić to z 5 na 2. Na początku gra jest fajna, ale ciągłe awarie ją zrujnowały. Potrzebujemy jakiejś opcji, aby albo usunąć zwłoki (takie jak z krwią) lub ogólnie obniżyć grafikę. Mam wyłączone wszystko, co jest dostępne, i mogę tylko zdążyć na falę 15 w trybie stand-your, zanim gra się zawiesi. I używam całkiem przyzwoitego telefonu.
Brakowało mi tych gier!
Nostalgia za dzieciństwem na bok, - Świetna sceneria horroru campy scifi - Wciągająca rozgrywka - Ciągłe ulepszanie sprzętu - Hordemoda