Post by subclisilconghyd on Mar 5, 2022 2:08:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ deneyimsiz ▞▞▞
▞▞▞ Sand Balls - Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Sand Balls - Puzzle Game Teka-teki rrly
Ammmm şey ben yükleye bastım. Bekledim. Oyun yüklendi. Sonra oyunu. Ondan sonra oyun açıldı. Ben oyunu oynamaya başlamak. Üst vardı. Sonra topları aşağıya indirdim. Ondan sonra bölüm bitti. sonra başka. Bölüme başladı. Ama bu bölüm daha zordu. Çünkü bu 2. bölümdü. Mantıken 1. uzayın zor olur. ondan sonra 3. bölümden geçtim. Tabi şarzım 37 o sıralar. Evet yani oyun böyle. Biber 500 uzadım. Daha sonra gözümü ödüllendirecek 10000000000000000000000 bu uzayım. Vay anasını.amcammmmm
neşe bir oyun kolay ve sürükleyici canınız sıkıldığında kesinlikle oynamanız güzel olması gereken bir oyun. çok iyi ve stres atıyor gelelim 1 puan kırdığım yerde oyun donabiliryor ara ve devamde yanlış bir yerdeyken ve büttün topları dışında heriey mükemmel bir şekilde yarışırken nokta bu onun dışında heriey mükemmel
Bir türlü yorumlardan kumları açsam düşmüyor 1 puan ondan kırıldım . Çok beğendim oyunu. TEBRİKLER
Sand Balls - Puzzle Game თავსატეხი umlj
Eğlenceli oyun, can sıkıcı "VIP" reklamlar. Her seviyeden sonra otomatik olarak oynatılan bir reklam vardır, ancak bunu atlayabilirsiniz. En kötü yanı, aynı aralıklarda, özellikle bu kalibrede bir mobil oyun için gülünç olan haftada 5,99 ABD Doları veya yılda 99,99 ABD Doları gibi bir şey olan "VIP" paketini sunmalarıdır. Oyunun kendisi eğlenceli ve bağımlılık yapıyor. Sadece yılda 100 dolar değerinde olduğunu düşündükleri için şaşkınım.
Çok bağımlılık yapan bir oyun, onu seviyorum
Bu video yu eğlenceli bir oyun olan Sand Balls oyun unu oynarken geçemediğiniz level ler için çektim. ... Sand Balls - Puzzle Game. Browse game.
Sand Balls - Quebra cabeça Quebra-cabeça jqxh
Acayip... saçma bir oyun ki gibi kumun büyütülmekten büyütülmekten büyütülebilirseniz Vallaha pişman olacaksınız
Sand Balls - Puzzle Game Puzzle gqjl
oyun muq şimdi rondom bsbsby bu msjı çok Ödeme y bu msjı o ring için obdbsbsbsbsbdbdbdbvsbsbsbsbbsbsbshsj bu msjı o zaman bu uyu atam seni Seviyorum ajans yönetim bilgi yok ama bir o jalenin çok resmiyo o jalenin oı internet w çok dur o kadar da i çok bu msjı çok para olsa bile çok renkli rüyalar resmi bir o kadarda güzel olmuş ama ben de resimleri bu konu içinde çok çıkıyo çok çıkıyo bu ürünün peşinden kampanyalardan bu msjı çok ödeme için ile çok çıkıyo bu konu
Fantastik, Muhteşem, harika ve harika bir oyun. Bayıldım. Harika, harika bir oyun. Derin düşünmemize yardımcı olur. Bu oyunu gerçekten çok seviyorum. Ve yönetimi de iyi. MÜKEMMEL. YENİLEYİCİ BİR OYUN. Aklımı tazeliyor. Ama bir sorun var ve o da oynarken çok fazla reklam geliyor. Bu reklamları gerçekten sevmiyorum.Gerçekten eğlenceli bir oyun. Oynamayı çok seviyorum.Reklam sorununu bir an önce çözmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Sand Balls - Игра головоломка Головоломки muv
Sand Balls - Digger Puzzle 12+. SayGames LTD. Bulmaca kategorisinde 156. sırada ... REKLAM GÜZEL AMA ARAYA ÇOK FAZLA OYUN GİRİYOR REKLAM RAHAT İZLENEMİYOR!!
ADS gibi mi? Bu oyun tam size göre! 👍 Oyunun kendisi aslında çok eğlenceli ve zorlu. Sorun şu ki, SÜREKLİ OLMAYAN REKLAMLAR var! Bir seviyeyi her tamamladığınızda, BOOM! Atlanamayan reklam! 5 dakika içinde tam anlamıyla 7 reklamım vardı. Buna benzer başka oyunlar da var. Bu oyunu kim yaptıysa, paraya aç ve aslında oyuncunun eğlenmesine izin vermek yerine parayı seçiyor. Hayır teşekkürler. 😊
Oyun biraz sıkıcı, 150 bölüm oynadım ve hepsi aşağı yukarı aynıydı. Birkaç sorun: 1. Aracı yükseltemedim, düğme gösterildi ancak basılamadı. 2. Ücretsiz hediyeyi talep edemedim, yine düğme gösterildi ancak basılamadı.
oyun güzel. Canım sıkıldığında, metrodayken falan oynuyorum. Genel olarak seviyorum ama hiç bir kişisel yok, sadece aşağı iniyoruz. Ne üst sayıları ne de yeni seçenekler geliyor. Bu oyun için kötü. Ama satın alma ve gına getiren şey VIP efektler için satın alın satın al satın alma demeniz. Böyle bir oyuna para aptallık. Hele ki bütçe fazla puan fazla. Bu kadar para hak etmiyor ne oyun ne de efektler
Çok güzel bir oyun ve bu oyun kozaları dönüyor çok basit bir oyun çocuk çok ezeli oynuyor benim seçimim bu çok iyi .
Maling etter nummerfargespill Bræt phj
Çok kötü bir oyun arkadaşları indirmenizi tavsiye etmem yoksa olabilirza veya tabletinize bir şey benimki ne oldu !!!
Reklamlardan oynanmıyor. Yüklemeyin sakin arkadaşlar. sürekli reklam. Oyun şevki de gidiyor. Yüklemeyin, oynamayın.
Gerçekten oynayabilseydin harika bir oyun olurdu. Her seviye, ekranın sağ tarafında, o noktaya erişmeniz gerektiğinde dahil olmak üzere, alanın yarısını kaplayan oyun alanında büyük bir reklama sahiptir ve kapatamazsınız. Bitirdiğiniz her seviyeyi tamamlamak için başka bir reklam izlemek zorunda kalırsınız. Gerçekten iyi bir oyun olabilir ve sadece isteğe bağlı olanları izleyerek elde edebileceğiniz bonuslardan fazlasıyla yeterli reklam olabilir, ancak bu, oyunu olduğu gibi mahveder. Aşırı aç gözlü.
Genel olarak gerçekten eğlenceli bir oyun! Gerçek oyun mekanizmalarını ve seviyelerini seviyorum, ancak bazı grafikler çalışmıyor (diğer bir deyişle spiral) ve ne zaman bir araba alsam, onu gerçekten almak için reklamı izlememe izin vermiyor (bu yüzden bazı düğmeler bozuk). "Sand City" ana oyunla ilgili olarak kafa karıştırıcı. Kusurlarına rağmen yine de eğlenceli.
Bu oyunu sadece kolay bir gidiş için seviyorum, zaman geçirme oyunu. ANCAK, aksaklıklar beni deli ediyor! Lütfen sivri uçları eskisi gibi geri çekebilir miyiz? En büyük şikayetim bu! Ayrıca, aklı başında biri VIP için gerçekten 100$ ödeyecek mi?! 🙄
Bir sonraki adanın açılması gerekiyor Tüm seviyeleri tamamladım kutuları açmaktan bıktım ve hatayı düzeltmek bazı borulardan su alamıyorum ve kum geçidini yapamıyorum şimdi tepeden aşağı gitti
Meydan okuma adası, 40 kez tekrarlanan aynı 5 seviyedir! para kutusunu kazanmaya yetecek kadar almak için. 3 turdan sonra sıkıldım ve oynaması gerçekten zor olan bir şey bulmaya gittim. Her seviyeyi farklı yapmak zorunda olduğunuzu veya hayal gücünüzün bittiğini unuttunuz mu? Ve madeni paralar ne için? 450.000'den fazla param var çünkü onları harcayacak hiçbir şey yok............ Neden madeni para topluyoruz?
Oyun bir harika oyun harikası için rasgelegtddht TC hrtesteshtdjtfjtduytdurdu bir rdutrjtrjtrkurkufjufjydjytfjtfujtfkuyfkgilliyliyliugilubuivugyfyguguhihoiiojihuhg
Çok eğlenceli. Basit, ama yine de zorlu. Aralarından seçim yapabileceğiniz sevimli toplar. Sorun şu ki, seviyeleri çok hızlı bir şekilde tekrarlamaya başlıyorsunuz ve kilidini açmak için her şeyin kilidini açıyorsunuz... Birkaç gün oynadım, şimdi sıkıldım. Harekete geçme zamanı. Bazı yeni seviyeler eklerseniz bana haber verin!
En iyilerinden birini nasıl indirip yükleyeceğinizi öğrenmek için bu makaleyi okumaya devam edin Bulmaca Oyun Sand Balls - Puzzle Game bilgisayar için.
İvusvdfssvidwdwwvbwodwvdwwowrqvrqvr Bir Süre Için Süre icinde Bir küçük Müdahale click for Başarıya yürüyenler başlıyor 3D Herkül efsane başlıyor 3D Herkül efsane başlıyor 3D Herkül Bir Süre Önce Yayınladı Yeni bölüm çizgi roman havası sevenler kulübü ile Bağlantı kurmak isteyen arkadaşlar Bir Süre sonra tekrar dene ya Facebook HEMEN ıcın' bir ziyarete hastaneye sevk edildi ve bu esda ve fotoğraflar için tıklayınız Büyük bir kişi süre bu kadar çok film ve dizi için sonra bir süre önce
Harika bence ama reklam çıkıyor ama harika
Android için Sand Balls - Puzzle Game APK - İndir Bbtan game İndir ... için mini Mini World: Block Art Android, iOS Apk İndir – Ersin Çakı.
Bu oyundan zevk alıyorum, zaman kaybetmem gerektiğinde benim tercihim ama sıkıcı olmaya başladı. En son böyle hissettiğimde, oyun beni duydu ve Sand City kilidi açıldı, bu da ilgimi biraz çekti. Şimdi 610. seviyedeyim, tüm topların ve Kum Şehri eşyalarının kilidi açıldı, 200.000'den fazla mücevherim var ama hiçbir şey için çalışmıyorum. Ne zaman güncelleme alacağız?
Reklam istemiyorsanız yılda 285 £! Tam sökmek. Bu ortalama bir oyun, ancak premium için sürekli açılan pencereler, özellikle reddetme düğmesinin görünmesini beklemeniz gerektiğinden, eğlenceyi tamamen mahvediyor.
Çok fazla seviye atlayınca kasmaya başlıyo
Bu oyunu seviyorum ve bu oyun da eğlenceli bir oyun ve zaman kedisi
Stack Ball - Platform Yıkmaca - Overview - Google Play Store
Harika oyun, çok fazla reklam! Bunu yıldızlar için verdim çünkü tüm niyet ve amaçlarla harika bir oyun. Ancak çift reklamlarla, bir nevi neşesini alıyor. Çift derken, golf için reklamı gördüğünüzü kastediyorum. Sonunda reklamı geçersiniz, ardından eki temizlemek için bir "X" alırsınız. Hayır, sizi tekrar "X" yapmanız gereken başka bir sayfaya götürür. eğlenceli oyun, ama kaldıracağım.