Post by subclisilconghyd on Mar 5, 2022 1:53:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jelly Shift - Obstacle Course ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jelly Shift - Obstacle Course IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Jelly Shift - Obstacle Course 2022 version ▞▞▞
Geras žaidimas, bet aš neprašysiu žmonių jo parsisiųsti. Nesu skelbimų gerbėjas, norėčiau, kad galėtumėte pašalinti skelbimus
Man patiko, kol sužinojau, kad lygiai yra vienodi! Tikrai nusibodo 30 lygyje
Atrodo, kad tai gali būti įdomus žaidimas, bet skelbimai yra LABAI agresyvūs. Po kiekvieno etapo, kuris yra trumpas, atrodo šiek tiek per daug. Lygiai užbaigti užtrunka mažiau laiko nei žiūrint skelbimą. Kitu atveju valdikliai yra intuityvūs, o koncepcija smagi.
tai buvo labai blogai ir sukelia tiek daug nusivylimo, ir net pirmame lygyje aš negalėjau įveikti, nes aš praskriečiau scenoje ir toliau krisčiau, net jei bandyčiau vėl ir vėl, tai vis tiek nepavyktų, todėl nešvaistykite laiko ir įsigykite šį žaidimą, jei jį matote, tiesiog slinkite i garuntee, tai sutaupysite laiko ir nesupyksite dėl žaidimo gedimo. tikrai net grafika nėra tokia gera. todėl tiesiog nešvaistykite laiko ir nešvaistykite vietos savo įrenginyje.Įšoku į žaidimą ir žaidžiu. Esu pirmame lygyje ir, kai ruošiuosi įveikti vieną iš kliūčių, mano telefonas užšąla ir nebereaguoja. Tada telefonas išsijungia pats, tada vėl įsijungia. Manau, kad tai vienkartinis dalykas. Įeinu į žaidimą ir bandau dar kartą. Tas pats atsitinka. Sutvarkyti savo žaidimą; Aš net negaliu žaisti.
Geras žaidimas, bet labai greitai nusibosta. Vėl ir vėl ir vėl tas pats, tai tikrai sensta. Be to, yra per daug skelbimų. Nesiūlyčiau atsisiųsti, jei jums patinka nauji, įdomūs dalykai. Labai nuobodus žaidimas.
Jelly Shift - Obstacle Course ง่ายๆ ayx
Būtų įdomus žaidimas, jei galėčiau žaisti nežiūrėdamas skelbimo kiekvieną kartą, kai jis pradeda kitą lygį. Nagi. Atsipalaiduokite skelbimuose. Turite šiek tiek per daug. Rekomenduoju neįdiegti.
Labai klaikus ir turi per daug skelbimų, aš žaidžiu 1 lygiu ir turėjau palaukti iki 3 skelbimų, kad pagaliau paleisčiau kitą lygį, kad jis atliktų tą patį veiksmą, pavyzdžiui, plovimas, skalavimas, kartojimas.Nerekomenduoju šio žaidimo, nebent jums patinka žiūrėti reklamas
lengva
žaidimas yra tiesiog pilnas reklamų.. kiekvienas dalykas, kurį darote, įmeta netinkamą priedą, kol baigsis laikmatis. Kai baigiate lygį, jis meta į jus 2 iš karto, kai manote, kad jis baigtas, bakstelėkite, kad uždarytumėte, o kitas atidaro spustelėsite, kad išeitumėte ir atsidarys žaidimų parduotuvė ir tt... iš karto pašalinama. neverta skirti laiko.
Tai yra laiko žudikas, tačiau valdikliai nelabai reaguoja, o lygiai gana pasikartoja.
7 klasė ir kitas žingsnis 🚶♂️ 👌 yra šiek tiek pažengęs lovoje 🛏 🛌 😴 ir dar keletas 😴 jūsų namuose 🏡 😀 😄 yra vienas 😀
Šis žaidimas. Tai puikus būdas nusiraminti, nes leidžia jūsų kūnui kalbėti už save. Priežastis, kodėl įvertinau jį 5 žvaigždutėmis, yra ta, kad neturėjau problemų ar patirties su trikdžiais, vienintelis blogas dalykas yra tai, kad žaidime gaunate tam tikrų skelbimų, bet aš labai patinka mintis, kad reikia pabandyti ir nuspręsti, kokiu būdu norite formuoti želė. Tikiuosi, kad jums patiks taip pat gerai, kaip ir man.
Tai įdomus žaidimas, tiesa, tačiau tai toks pasikartojantis kompiuteriu užprogramuotas žaidimas, kad jis nuobodus. Nesiimkite šio žaidimo, nebent jus domina kartojimas
TAI šaunus žaidimas, bet problema yra reklama
Puiku
Įdomus žaidimas, per daug skelbimų. 30 sekundžių skelbimas po kiekvieno lygio ir papildomas skelbimas norint gauti prizus? Lygiai takr baigiasi 10–15 sekundžių, o tada dvigubai daugiau laiko praleidžiama laukiant, kol baigsis skelbimas.
Prieš žaisdamas įvertinau tai, kad suprantu, kad žaidžiant bus daug įdomiau nei matyti skelbime.Tai puikus žaidimas, bet aš nežinau, kodėl žmonės sako, kad šis žaidimas yra blogas, ir aš tikrai įvertinsiu šį žaidimą 5 žvaigždutėmis ir nesvarbu, kiek skelbimų yra, ir pateiksiu idėją tiems, kurie sako blogai apie šį žaidimą, o idėja yra tokia, kai ateis reklama, išeis iš žaidimo ir vėl grįš į žaidimą ir žmonės pamatys, kad skelbimo, kurį jie mato, ten nebėra.
Taip gera ir atpalaiduojanti. Neturiu jokių skelbimų!
Skelbimas po *kiekvieno* lygio?? Žiūrėkite, aš suprantu, kad jums reikia užsidirbti pinigų, o skelbimai yra kaip tai padaryti, bet *dėkis* , tai šiek tiek per daug. Be to, kaip kai kurie pabrėžė, nėra jokio iššūkio, nes nepavyks atgrasyti. Atrodo, kad vienintelė šio žaidimo priežastis yra reklamos platforma...
nelabai ką pasakyti tikrai. Manau, tai nėra baisus dalykas, aš tikrai neradau daug klaidų ar atsilikimo šuolių, bet valdikliai nereaguoja, lygiai kartojasi ir šiame žaidime nėra nieko originalaus ar unikalaus. Tai tiesiog nuobodu.
Tai įdomus žaidimas, bet aš tiesiog negaliu pakęsti, kad po kiekvieno lygio tai tik reklama po skelbimo
Žaidimas iš pradžių buvo įdomus, bet netrukus pabodo. Jūs turite daryti tą patį vėl ir vėl ir vėl. Naujo veikėjo įsigijimas taip pat kainuoja DAUG. Būčiau įvertinęs trimis žvaigždutėmis, bet skelbimų kiekis juokingas. Kai baigiate vieną raundą, rodomas skelbimas. Kaip ir kas porą minučių rodomas skelbimas, ir tai erzina. Tada jie nuolat jūsų klausia, ar norite žiūrėti ir daugiau brangakmenių skelbimą, ir tai taip pat erzina. Tai buvo įdomus žaidimas, bet aš to nerekomenduočiau.
Tai gražus žaidimas, bet...jame yra daug skelbimų, kai baigiamas pirmasis lygis, tada ateina skelbimas, o kai baigiamas antrasis lygis, tada pasirodo reklama, tai taip erzina😔😠
Jelly Shift - Obstacle Course Santai muxd
Jelly Shift ミニゲーム ykau
Įdomus žaidimas, bet reklama tarp kiekvieno etapo. Sugadina linksmybes, jei laukiu 30 sekundžių žiūrėdamas žaidimų, kurių niekada neįdiegsiu, skelbimus.
Tai įdomus žaidimas, kuris teikia pasitenkinimą, o valdiklius lengva naudoti. Tačiau tai, kas mane užmuša šį žaidimą, yra skelbimai. Po kiekvieno lygio yra reklamų, kurios yra nereikalingos, ir jums reikia žiūrėti skelbimus, kad atrakintumėte skrynias, o tai taip pat gana dažnai. Šis žaidimas būtų įvertintas penkiomis ar bent keturiomis žvaigždutėmis, jei taip nebūtų, o tai nuvilia.
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Action quh
teisingai, todėl aš manau, kad žaidimas bus ir kitų gerų formų, bet ne. Vienintelis būdas mirti yra per daug nukristi, jei pataikytum 3 kartus ir mirsi ar panašiai, o aš iš tikrųjų esu 120 lygyje ir nieko naujo nuobodu. vienintelė priežastis, kodėl aš tai žaidžiu, nes neturiu ką geriau veikti
atrodė kaip padorus laiko praleidėjas. Baigė vieną lygį, gavo galimybę žiūrėti dėžutės skelbimą, paspaudėte NE AČIŪ. Vis tiek gautas skelbimas, pašalintas iš karto ✌
tai tikrai geras žaidimas ir aš ką tik pradėjau jį žaisti – jis gana sunkus ir puikiai tinka tiems, kurie mėgsta iššūkius!!😜😃
Geras žaidimas, bet RLLY erzina, kai baigiate 1 lygį, gaunate skelbimą arba 2, tai taip erzina 1 sekundė ir pilnas PUSĖS MINUTĖS PRIDĖJIMO!!!!! siaubinga, dabar aš žinau, kodėl žmonės to nekenčia Jo TRASH niekada neįdiekite šios bc, jūs visada turite papildymų IR PRIDĖJIMŲ SUCK pareiškimo pabaiga 😴😴😴😴😡🤬😡
skelbimas po kiekvieno lygio, tai...... VARO MANE PROTO. JUMS ŽMONĖS REIKIA SUSTABDYTI SKELBIMUS. NEKETINU ATSISIŲSTI JOKIŲ ŽAIDIMŲ, KURIŲ MAN SUTEIKIA SKELBIMAI, TODĖL SUSTABDYKITE.
Jelly Shift - Obstacle Course Boshqalar dmn
Aš tiesiog niekada nemačiau tiek daug skelbimų žaidime. Kas 30 sekundžių turite žiūrėti reklamą. Koncepcija gera, bet tikrai neverta.
šaunu, aš žaidžiu 1 lygį
tai labai malonu, aš myliu visus rūpintojėlius, tai taip smagu, aš rekomenduoju tai jums, taigi, jei norite jį gauti, tai taip smagu, omg aš taip stresuoju, taip šaunu, aš tiesiog myliu tai labai hhh
žaidimai per lengvi, karščiuojate per 4 sekundes, o iš skrynios gaunu tik gyvūnus. Tiesiog jaučiu, kad reikia daugiau odų ir pailginti lygius.